Privacybeleid XYZ Agency - Marketing & Management

 

Presentatie

XYZ Agency - Marketing & Management is een digitaal platform gewijd aan Marketing en Reclame, beheerd door onszelf, professionals gespecialiseerd in: informatietechnologie, grafisch ontwerp, e-commerce, marketing en reclame.

Onze missie is het promoten en verspreiden van goederen, producten en diensten, verhandelbaar in de wereldeconomie, op een duurzame manier, en toegewijd aan eerlijke handel, en milieubescherming.

Onze belangrijkste doelstellingen zijn:

Opereren op het world wide web met de maximale beveiliging op alle sites en webpagina's, voor alle bedrijven en mensen die met ons samenwerken, voor alle mensen die contact met ons opnemen en die we contacteren.

Evalueer voortdurend vanuit ethisch en juridisch oogpunt, onze prestaties en wat we kunnen weten over de prestaties van onze zakelijke partners.

Verifieer geval voor geval, wettelijke naleving van alle producten en diensten die we bekendmaken.

Voldoe aan alle verzoeken en reageer snel op alle soorten contact, namelijk op: informatie, klachten en suggesties.

Handhaven van een hoog niveau van hartelijkheid, waardigheid, respect en sympathie voor alle mensen, in al onze contacten en berichten.

Vind de beste goederen, producten en diensten die op de markt beschikbaar zijn om te adverteren in onze communicatiekanalen en nieuwsbrieven.

Welke persoonlijke informatie kan worden verzameld?

Alleen de informatie die strikt noodzakelijk is om te voldoen aan de door de gebruikers gevraagde handelingen wordt verzameld.

Door onze websites te bezoeken, kunnen gegevens zoals IP-adres, datum en tijd enz. Automatisch worden verzameld.

Deze informatie, samen met de vrijwillig verstrekte gegevens, stelt ons in staat om het bezoek van de gebruiker te vergemakkelijken en aan te passen. Het is in ieder geval altijd mogelijk anoniem te navigeren.

De enige informatie die nodig is om onze nieuwsbrieven te ontvangen, is slechts het e-mailadres, dus u kunt onze nieuwsbrieven ook anoniem ontvangen, zonder uw naam of andere gegevens prijs te geven.

Hoe nuttig is de informatie verzameld?

Geef de gebruiker toegang tot documenten, services, promotiecodes en deelname aan activiteiten.

Geef de gebruiker toegang tot informatie over bepaalde producten, diensten en speciale aanbiedingen.

Hoe wordt de bescherming van persoonlijke informatie gemaakt?

Persoonlijke informatie wordt opgeslagen op servers met robuuste besturingssystemen, met de meest actuele bescherming tegen ongeoorloofde toegang en met de beste software voor het detecteren en vernietigen van computervirussen.

Persoonlijke informatie is alleen toegankelijk voor de doeleinden die in de verzameling worden voorgesteld en wordt beheerd door een beperkt aantal professionals die hiervoor zijn geautoriseerd, en is volledig vertrouwelijk, in overeenstemming met de geldende wetgeving.

Koppelingen openen van websites en externe pagina's

We controleren de naleving van de voorgestelde doelstellingen en de computerbeveiliging van alle verbindingen die worden aangeboden in openingen van onze pagina's en nieuwsbrieven.

Het is niet binnen ons bereik om andere mogelijke links te controleren die buiten de links liggen die we hebben vastgesteld op onze pagina's en nieuwsbrieven.

Opties en annuleringen

Gebruikers van de websites en nieuwsbrieven die wij beheren hebben volledige controle over hun persoonlijke gegevens.

Geregistreerde gebruikers kunnen via hun website rechtstreeks toegang krijgen tot hun persoonlijke account en de opgeslagen gegevens wijzigen of permanent beëindigen.

Gebruikers van nieuwsbrieven zonder geregistreerde persoonsgegevens kunnen hun e-mailadres permanent verwijderen uit een ontvangen nieuwsbrief of rechtstreeks contact opnemen met XYZ Agency - Marketing & Management.

Neem contact op met XYZ Agency - Marketing & Management

Voor vragen over dit document of privacyaspecten van onze producten en diensten, of om een ​​klacht in te dienen of een suggestie te doen, neem dan contact met ons op per e-mail: privacy@xyz-management.com

Wijzigingen in het privacybeleid

Dit document kan worden gewijzigd door wijzigingen in het juridische kader of door nieuwe ontwikkelingen op het internet zelf te behandelen, of door de eigen formulering te verbeteren en de fundamentele beginselen van onze missie beter te communiceren.

Daarom behouden wij ons het recht voor om de nodige veranderingen in dit verband aan te brengen, en als u suggesties hebt, stellen we uw contact op prijs.

 

 

XYZ Mei 2018